Menu

Over Finnegan's

Over Finnegan's

Ierse Pub Finnegan’s in Rozenburg is in juli 2009 open gegaan.

De openingstijden:

  • Maandag t/m donderdag 16:00 – 01:00
  • Vrijdag 16.00 – 02:00 uur
  • Zaterdag 12:00 – 02.00 uur
  • Zondag 12:00 – 01:00 uur

Finnegan's heeft het volgende op de tap: Guinness, Murphy's Red, Heineken en als cider is er Strongbow en Jillz. Tevens is er nog een wisseltap aanwezig voor seizoens gebonden bieren.

Op de fles is ook een uitgebreid assortiment: Heineken, Hertogh Jan, Grolsch, Corona, Strongbow, Magners en enkele Belgische bieren.

Als sterke drank is er een variatie van Wodka, Bacardi, Whisky en Cognac aanwezig. Het assortiment is zeer uitgebreid, kom eens langs en probeer zelf!

Koffie wordt vers gezet en er zijn natuurlijk ook speciale koffies zoals Ierse, Franse en Italiaanse koffie. Er is ook een kleine menu kaart aanwezig, maar natuurlijk is ook het traditionele Ierse ontbijt verkrijgbaar.

Er is een 7 ft poolbiljart aanwezig en je kan er ook darten. Regelmatig worden er darttoernooien georganiseerd waarbij er dan 7 dartboarden beschikbaar zijn.

Er spelen ook diverse dartteams van Finnegan's in de ODF (www.odf-darts.nl) competitie. Kom eens kijken en oefenen, wie weet ben je de nieuwe Michael van Gerwen.

Finnegan's heeft 2 grote flatscreen tv's en een groot tv scherm voor digitale tv met diverse sport zenders en natuurlijk is er ook SKY met een sateliet verbinding aanwezig.

Er worden regelmatig evenementen georganiseerd: Live optredens, jam sessies, darttoernooien, klaverjas wedstrijden. Zie hiervoor onze evenementen agenda!

1 Reactie

  • Marthijn de Rooy
    Marthijn de Rooy vrijdag 07 februari 2014 00:22 Reactielink

    Zo dan...mooie website geworden!

Log in om reacties te plaatsen

Log In

Log in with Facebook

Wachtwoord vergeten? / Gebruikersnaam vergeten?